woensdag 1 september 2010

Coyendans


Voor de 19de keer op een rij organiseert buurtwerk Macharius-Heirnis-Scheldeoord Coyendans. Een buurtfeest waar stilaan U tegen gezegd mag worden. Een buurtmarkt op zaterdagmiddag, een kinderboerderij en een reuzepicknick op zondag en op zaterdagavond de finale van De Beloften, een stilaan bekend pop- en rockparcours op zoek naar talent.

En ook wij zijn van de partij op zaterdag. Want na de opkuis van ons kot kwam de opkuis van onze kleerkasten. En we hebben er het één en ander uitgehaald. We moeten nu éénmaal beseffen dat nu we de 30 gepasseerd zijn, het wel heel onrealistisch wordt dat we ooit in die jeans gaan passen,  veel te klein gekocht, met de gedachte dat we wel gingen vermageren.  En zo hebben we nog wel enkele topjes en kleedjes die niet meer aan ons besteed zijn. Niet dat we er te oud voor zijn, neen dat niet, het past gewoon niet meer in onze levensvisie, maar misschien wel in die van jou?

En wie dacht dat er een deel van de schoenencollectie de deur uit ging, moet ik teleurstellen. Een gekochte schoen, moet worden gekoesterd, ook de lelijke.


Coyendans
Feestweekend op en rond de Sint-Baafssite
Weekend van 11 en 12 september
www.coyendans.blogspot.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten