donderdag 31 mei 2012

De flashmob

Mei wordt vast ook de maand waarin ik vreemde dingen heb gedaan. Zo kookte ik op een middag 200 eieren. Engagement, oudercomité en moederdagactie, meer uitleg zal ik daar niet aan besteden.

En vorige week speelde ik zowaar mee in een flashmob. Neen, het was niet in het Central Station van New York, zelfs niet in één of andere hoofdstad. Maar bon, het was goed en het was grappig. Vooral de voorbereiding dan, want in plaats van hier rustig wat de gazet te lezen de voorbije weken, oefenden wij met zijn tweeën aan onze flashmob. En veel meer dan een internetfilmpje hadden we niet.
Afwisseling is altijd goed in een relatie.

Ik heb de smaak te pakken, geen idee wie dat organiseert die flashmobs, maar u mag mij altijd mailen. Wat dacht je van zo een flashmob op één van de ochtendtreinen, richting Brussel? Op het perron van Dendermonde misschien...

Wie wil zien wat ik hier zoal gedanst heb de voorbije weken, check deze.

2 opmerkingen:

  1. ik las zowel in de nieuwsbrief van greenpeace als van wwf dat ze een flashmob organiseren op 9 juni en dat ze volk zoeken (nu vind ik persoonlijk dat je een flashmob niet mag aankondigen, maar ik kan ook wel begrijpen dat je een oproep moet doen om deelnemers te vinden)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op uw eerste alineaatje: je bent nu waarschijnlijk officieel 'eiermama' :)

    BeantwoordenVerwijderen