dinsdag 8 november 2011

Ziehier de perfecte moeder

U hoorde het al, ik volg ook naailes. En natuurlijk wil ik daar eens mee uitpakken. Inderdaad dat kleedje hieronder, dat komt volledig van mijn hand. Na amper acht naailesjes en slechts twee weken een eigen machien, kan ik dat al in elkaar steken. Ik had daar eerst geen zin in, in die naailes, want ik hoorde dat je dan eerst pennenzakken en keukenschorten moet maken. En als er twee dingen zijn, die ik niet nodig heb, dan zijn het wel pennenzakken of keukenschorten. Welkom in de 21ste eeuw, naailesjuffrouwen.

Maar dus niet bij Heidi, daar begin je meteen met het echte werk, als je dan toch moet oefenen, dan kun je toch evengoed oefenen op een echte rok.

En zodus, sta ik al weer een trapje hoger op de ladder van de perfecte moeder, ik maak bij god zelf kleren voor mijn kinders. En dat is nog niet alles, neen, vandaag heb ik al mijn vooroordelen aan de kant gesmeten en cupcakes gebakken. Zo van die echte met vieze eetbare plasticine van boven. En die cupcakes zal mijn dochter morgen meedoen naar school, en uiteraard zal ze haar zelfgemaakte kleed dragen.

So what's next, misschien zo een bakfiets en een zoon die 'Tover' of 'Winter' heet.

4 opmerkingen:

 1. Beginnen met een mama-blog waarin je alleen nog schrijft over je fantastische kinderen, je ongeëvenaarde kookkunsten en je prachtige naaicreaties.

  Daarnaast je eigen profielfoto op FB ook vervangen door een van je kinderen (beter: kids) of als je er per se zelf wil opstaan dan toch minstens een met een kind op de arm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tip:
  http://vermiljoenshop.be/nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en nog, dit weekend:
  http://www.petitbazaar.be

  BeantwoordenVerwijderen