zondag 30 oktober 2011

Hobby

Het is eindelijk zover, ik kan met enige zekerheid zeggen dat ik een hobby heb. Het zit zo dat ik al lang op zoek was naar een hobby. Zo hard op zoek, dat ik vijf jaar geleden gewoon besloot maar te beginnen pottenbakken. Niet dat dat iets was dat ik altijd al had willen doen, neen, eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik gewoon een hobby wou. 
Het was niet dat ik me verveelde, dat nu ook weer niet. Het was gewoon dat, als ik ooit eens mee zou doen aan Blokken en Ben me zou vragen wat mijn hobby was, ik toch moeilijk kon antwoorden: "Gin-tonic drinken met vriendinnen". Zelfs "een beetje op een blog schrijven" vond ik geen goed antwoord voor Ben, en dus zocht ik verder. En de zoektocht naar een hobby,  eindigde enkele weken geleden.... 

Ik kocht een naaimachine en ging op naailes.

En man, wat is dat plezant, je kunt daar gewoon kleren mee maken met zo een machien. Ik hoor jullie al zuchten, nog zo één. Inderdaad, quasi gans vrouwelijk blogland zit aan de naaimachien. 
Maar ik heb dan ook nooit gezegd dat ik een originele hobby wou. De zoektocht naar een hobby was al moeilijk genoeg, ik kon het me echt niet permitteren om nog eens eisen te stellen. 

Later vertel ik jullie wel nog meer over die hobby, ondertussen zit ik wel te wachten op iemands vriendenboekje om in te vullen. 

HOBBY: naaien

Wat zou ik dat graag eens invullen. 

5 opmerkingen:

 1. Aha, hetzelfde hier! Ik ben er ook voor gewonnne. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O zucht, nog zo een.

  Wat is er mis met de Barbies hun haar kort knippen als hobby?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Elke(10 jaar)schreef in het vriendenboekje van Bieke :
  Mijn hobby's:Sport, schetsen, tv kijken.
  Haar liefste wens: Kunnen toveren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alé Elke, tv kijken dat je daar niet verder in gegaan bent ;)
  en kunnen toveren, jep, wereldvrede en een ipad voor mezelf

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zalig! Dat ik dat niet meer wist dat ik nog aan "schetsen" gedaan heb

  BeantwoordenVerwijderen