woensdag 9 maart 2011

Meets and beats

Wij, van schoenen en andere kwesties, wij behoren tot de beide categorieën, één is happy single, de ander is happy met partner en kinderen. Maar deze twee verschillende situaties, dat zorgt al eens voor jaloezie. 

Op zondagochtend bijvoorbeeld, als de één melkflessen verwarmt in de microgolf en de andere nog voor minstens 4 uur onder haar donsdeken kan blijven liggen. Maar ook omgekeerd is er soms wat afgunst, als er naar trouwpartijtjes gegaan wordt en de één na de andere vrijgezellen-neef/collega wordt voorgesteld, mist de happy single ook wel een partner.

Maar een grote vorm van jaloezie, van de aan de ketting-liggende-schoenenkwesties-helft, is wel het feit dat singles op ‘date’ kunnen. Niet dat dat frequent wordt gedaan door de schoenenkwesties-single maar feit is dat er wel heel wat mogelijkheden zijn. Mogelijkheden die voor de ander spannend en uitdagend lijken.

Tot een groepje vrienden op dit idee kwam, www.meetsandbeats.be  Een leuke fuif met daaraan gekoppeld een spreek-eens-af-met-een-vreemde-initiatief en ditmaal voor iedereen. 

Principe is simpel, aangezien de fuif pas om 22 uur start moet er vooraf gegeten worden, en waarom zou je dat eens niet doen met een vreemde. Iemand die je nog niet kent, maar die super interessant en leuk-om-te-babbelen kan zijn.  Singles kunnen zich inschrijven en aangeven dat ze liever met een andere single willen eten. Maar net zo goed vul je in dat je geen single bent. Kwestie van de goede verstandhouding te behouden.

Aan de hand van enkele simpele vraagjes zoeken de organisatoren je ideale match en dan kan de fun beginnen. Wachten op een telefoontje of zelf initiatief nemen, we weten nog niet wat wij gaan doen, maar we zijn alvast ingeschreven. 

En na de date kom je naar de fuif en kun je je hart uitstorten en veel cava drinken voor als het allemaal zwaar tegenviel….

2 opmerkingen:

  1. Leuk initiatief! Ik kan er jammer genoeg zelf niet zijn, maar ga prompt wat reclame maken op onze blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit lijkt mij heel tof! Spijtig genoeg heb ik die dag al andere plannen. Damn!

    BeantwoordenVerwijderen