maandag 2 februari 2015

Rap rap rap

De voorbije maanden waren druk en dus moest er veel gebeuren op een dag. Dit lukte maar door 2 regeltjes te hanteren: dingen gelijktijdig doen en vooral alles rap doen. Dat eerste vergt wel wat oefening, een cursus van buiten leren en tegelijkertijd monopoly spelen, zen word je er niet van, maar het lukt wel. Je moet ook de combinaties wat leren kennen, zo kun je perfect met één hand je tanden poetsen en met de andere handdoeken plooien, maar veel ingewikkelder dan dat moet het niet worden. En bellen dat kun je met heel wat zaken tegelijkertijd, maar de meest ideale combo is toch wel bellen en de afwasmachien ledigen.
En dat andere regeltje, dat van rap doen, daar ben ik gewoon heel goed in. Terwijl mijn tafelgenoten nog hun eten aan het opscheppen zijn, zit dat van mij al in mijn maag. En douchen daarvoor heb ik echt niet veel meer tijd nodig dan de pauze in een film.
Maar nu is het dus weer wennen, de dingen mogen gerust weer wat trager gebeuren en dat is moeilijker dan gedacht. Zo had ik er dit weekend heel wat moeite mee om gewoon te wandelen achter mijn winkelkar in de Delhaize, lopen gaat gewoon zoveel sneller. 

2 opmerkingen: