woensdag 25 februari 2015

No flatscreen in our house

We zijn overstag gegaan. Hij staat in onze living... de smart flatscreen.
Nochtans mocht dat nooit ons huis binnen. Zeiden wij jaren geleden. Het zijn dommeriken die nooit veranderen van gedacht.
Het was de dochter die een Wii wou. Ze ging dat zelf kopen met de centen die ze voor haar verjaardag kreeg. En wat kun je beginnen tegen zoveel zelfstandigheid. Bovendien dacht ik, kun je met een Wii ook aan zumba- en andere fitnessdingen doen. Dat leek me nog handig.

Maar een Wii die heeft een tv nodig en die hadden wij wel, je kon er old school videocasettes op afspelen maar meer gaatjes vanachter had dat ding niet, en al zeker niet om een Wii-ding op aan te sluiten.
En dus begaven we ons op een zaterdagmorgen naar de Mediamarkt en lagen we op een zondagmiddag in de zetel youtubefilmpjes te bekijken op onze smart tv.

En nu zijn we er nog niet uit wat de volgende aankoop is: een zonnebank voor de mama, een pergola voor de papa of een golden retriever voor de kinders.

1 opmerking:

  1. Ik heb dit bericht gelezen . Dit bericht is een mooie één dat we weten faciliteit van Hout . Dat ik zal informeren over uw bericht aan mijn vrienden en al het beste voor uw toekomstige functie .

    Breed Visgraat Parket | Houten Vloeren Aanbiedingen

    BeantwoordenVerwijderen