dinsdag 19 augustus 2014

Zondagtip


Hebt u een grondige  zomeropkuis gedaan? Dan zijn wij heel fier op u en bewonderen we uw moed. Hebt u hem niet gedaan, niet getreurd, we zijn even fier, want u weet dat kuisen niet bij vakantie hoort. 

In het eerste geval hebt u dus een doos met kleren op zolder staan, die u niet echt weg wil doen omdat ze zo schoon zijn. Ergens hoopt u dat uw kindjes dezelfde smaak hebben als u over een jaar of 15.

In het tweede geval hangt uw kleerkast nog vol met dingen die u niet meer draagt. Waarschijnlijk zit u nog een beetje in de ontkenningsfase.  U weet intussen wel dat u eens de 30 gepasseerd heel waarschijnlijk niet meer onder dat maatje 38 geraakt, maar ergens wil je het niet geloven. Dat felgroene jurkje is inderdaad prachtig, maar u moet toegeven, u ziet eruit als een lijk als u het aan hebt, jammer. Over de vormen van uw poep in die kokerrok willen we het zelfs niet hebben.

Maar wij willen u helpen, als u na het lezen van deze blog linea directa naar uw kleerkast stapt en alles eruit haalt wat mooi is en helaas niet bij uw eigen stralende lijf past, zal niet alleen uw kleerkast maar ook uw hoofd er zalig leeg uitzien. U zult zien, de komende weken zult u zonder schuldgevoel geld kunnen uitgeven aan nieuwe kleren.
En wat doet uw met die miskopen en foute stuks. Die brengt u zondag naar de swishing op mastouche. Per kledingstuk krijgt u een waardebon om in onze mastouche-swishing store een nieuw stuk te komen halen. Eentje dat wel bij uw stralende lijf past.

Vergeet grimmige duw-en trektoestanden die vaak bij zo een swishing horen. Neen, het is gewoon een gezellige openlucht winkel/bar waar u  op uw gemak uw stuks uitkiest, u betaalt met uw miskopen en  ondertussen kunt u genieten van een hapje, een drankje, een muziekje en vooral veel gezelligheid.
De winkel is open van 11h tot 17h.

Kijk alvast eens op de facebookpagina of er iets bijzit voor u.

Tot zondag!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten