maandag 23 september 2013

Ziekteverlof

U merkte het misschien al maar na het jaarlijks verlof is de blog in ziekteverlof. Het is niet erg, een onschuldig  miniscuul virusje, maar wel in staat om 63kg vlees en bloed volledig lam te leggen...al drie weken. En aangezien we nog maar 2013 zijn,  bestaan er nog geen pilletjes tegen onschuldige virussen. Het enige  wat ik moet doen volgens de dokter is rusten. Kan het gemakkelijker? En dus rust ik, van 8h30 tot 16h10 wel te verstaan en opnieuw vanaf 20h00 tot 6h30, want virale beesten of niet mijn kinders zitten nog steeds vol energie. En zelfs een virus is geen reden om je kinders in hun bloten en zonder ontbijt naar school te sturen.
Maar ik rust dus, ik beweeg me van mijn bed naar de zetel en terug, af en toe doe ik eens zot en ga ik bij B of C een koffie drinken of  beweeg ik me per fiets naar de bakker, om dan nadien uitgeput en koortsig in de zetel te belanden.  Ik had het me leuker voorgesteld, dat rusten.
Ondertussen ken ik het ganse middagprogramma van Vitaya en Vijf uit mijn hoofd en heb ik de laatste boekenhypes verslonden.
Vitaya heb ik nu vervangen door Dexter wat het al iets aangenamer maakt.
Andere tips om de komende dagen nog wat op te leuken zijn zeker welkom. 

1 opmerking: