maandag 17 juni 2013

Verzorgd

Nadeel aan afstandsonderwijs is natuurlijk dat je de docenten niet ziet, er bestaan wel mogelijkheden om deze te zien maar ondergetekende had eigenlijk geen zin om daar gebruik van te maken.
Je docent al eens gezien hebben is vooral handig bij mondelinge examens en het wordt nog handiger, als blijkt dat de docent in kwestie nogal wat 'spel' maakt over mondelinge examens.
Zo vond ik vorige week in mijn mailbox een ganse lijst met do's en dont' s bij een mondeling examen. En de eerste regel was blijkbaar de belangrijkste: 'Kom verzorgd naar het examen als naar een sollicitatie'. Verzorgd in het vet én onderstreept.

En nu zit ik dus in dubio, ik heb die gast nog nooit gezien en kan dus onmogelijk inschatten wat die onder 'verzorgd' verstaat.  Zou het een jonge Gentenaar zijn die vertrouwd is met het fenomeen 'okkasie-wijven' en dus geen probleem heeft met mijn rommelmarktkleedje met cowboybotten. Of is het zo een klassiek meneertje dat enkel op casual friday zijn jeansbroek aantrekt.

Google-afbeeldingen gaf me enkel een foto van zijn hoofd, en veel wijzer ben ik er niet van geworden.

Angezien ik enkel over jeansbroeken beschik en het geen vrijdag is vandaag ga ik voor de zekerheid voor een kleedje, maar ik heb dus geen idee welke schoenen daaronder moeten.
Een pump, een bot, een sandaal?

Kwestie van me even over iets anders zorgen te maken dan over de DSM-criteria voor eetstoornissen.
4 opmerkingen:

  1. Bij prachtig weer een sandaaltje. Anders pumps. Tenzij het een heel kort kleedje is. Dan zou ik botjes nemen. Met een fotootje zou het makkelijker zijn om advies te geven eigenlijk...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zolang je niet slimmer bent dan hem, komt dat wel snor.
    (uw lakeeschoentje dan maar...)
    charlie

    BeantwoordenVerwijderen