dinsdag 7 mei 2013

Kampissues

Ik ga op kamp. Echt op kamp, ik ga dus niet gewoon naar de Ardennen alwaar de aperitief al om 16h begint en er vooral veel gegeten en gedronken wordt. Ik ga echt met de fiets naar een wei, die met een beetje malchance zondagavond in een modderpoel is veranderd. Ik ga daar zo een bruine patrouilletent opzetten en een tafel sjorren. Ik ga patatten uit een gamel eten en slapen met acht vriendjes in die patrouilletent op een hard matje en eventueel misschien in een vochtige slaapzak. Ik ga een spel met 'leventjes' spelen en om 7 uur wakker gebruld worden om een beetje van ochtendgymnastiek te doen.
En dat zie ik allemaal heel goed zitten. Meer nog, ik heb er zin in.
Wat ik dan iets minder goed zie zitten is de rugzak maken. What the hell moet je aandoen als je als 33-jarige op kamp gaat. Een jeans en botinnen, die vind ik nog wel. Maar een korte broek ligt al jaren niet meer in mijn kast, laat staan zo één met afgesneden broekspijpen. Dat het allemaal niet zo nauw steekt dat weet ik wel en dat het geen modeshow is weet ik ook maar, momenteel moet ik kiezen tussen een rok of de korte broek van het lief om een tafel in te sjorren. 
Of ik moet echt de schaar ter hand nemen. 
2 opmerkingen:

 1. Wel niet vergeten dat we vroeger altijd in juli op kamp gingen, dat een korte broek dan wel eens paste.
  Alhoewel ik me ook die ene keer herinner met de verzopen welpen op de weide in Houthulst of die keer met de gescheurde tenten in het tochtgat van Kemmel.
  Ook hoor ik Xander nog roepen: "He B. Ik heb al 26 teken!" , tijdens de tekeninvasie in de bossen van Herentals.

  Dat ook Frank het wk weer niet zo positief ziet, noopt me ertoe, de schaar te laten liggen en een extra collang in mijn rugzak te proppen.

  Tis maar een tip.

  B.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. k vrees inderdaad ook dat ik mijn caouthouc botten aan mijn rugzak zal moeten laten bengelen...

  BeantwoordenVerwijderen