donderdag 14 februari 2013

Hart
Mijn boterhammen hadden de vorm van een hart deze morgen. Daar had mijn lief voor gezorgd, of eerder, daar had de bakker voor gezorgd.

Dat is niet zo goed voor je relatie, zei Rika Ponnet gisteren op de tv. Het waren stellingen in een discussie waarvan ik de zin niet zo goed snapte. Het was een discussie met voor- en tegenstanders van Valentijn. Maar hoe kun je nu tegen zoiets zijn? Je kunt het stom vinden, je kunt je er aan ergeren, maar je moet daar toch niet tegen zijn. Het deed me wat denken aan die betogers die ik jaren geleden tegenkwam op de City Parade in Gent, die waren tegen Techno muziek.

Jamaar, denk eens aan al die singles zei Rika. Ja, ik begrijp dat je het Valentijnsgedoe als single nog eens extra onnozel vindt, maar het is toch ook niet omdat ik geen secretaresse heb, en ik er één wil dat ik tegen secretaressedag ben.

Jamaar, dat kost geld zei Rika. Maar ze vond het wel heel positief om als koppel naar Saint-Amour te gaan op Valentijn. Nochtans kost dat veel meer dan dat brood, maar dat was verantwoord, dat was cultureel, dat was intelligent.  Dat was dus allemaal goed, zoals het goed is om naar Canvas te kijken.

Jamaar, en dat was nog het zwaarste argument, dat zet de mensen op een verkeerd been, zo krijgen ze een verkeerd beeld van relaties.
Dus lieve mensen, ik moet hierbij vermelden dat ik niet elke morgen boterhammen krijg in de vorm van een hartje. Dit natuurlijk omdat de bakker ze maar één keer per jaar verkoopt.

2 opmerkingen:

  1. Een butplug voor Rika deze valentijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mensen zeggen gewoon graag 'ja maar'. Is inderdaad wat onnozel al die tegenargumenten
    Een butplug voor Rika deze valentijn.. hahaha dat is een goei!!!

    BeantwoordenVerwijderen