woensdag 24 oktober 2012

Stock Américain


Pedagogische studiedagen dat is een aanslag op mijn huishouden. De kinderen een dag thuis terwijl ze normaal naar school zijn, dat komt hard aan. Het is niet alleen dat er dan niets in huis komt van de huishoudelijke maar o zo noodzakelijke taken maar ook kunnen kinderen op de één of andere manier, in vijf minuten uw huis in een stort veranderen. Vandaag was dat niet anders. Maar ik liet ze begaan. Naar het schijnt bestaan perfecte moeders  niet en doen er allerlei zegswijzen de ronde over het feit dat een plakkerige vloer niet erg is, zolang het kind maar gelukkig is. En zodus liet ik ze supermarkt spelen in mijn living en keuken, het was eigenlijk meer Stock Américain. Alles, maar dan ook alles werd uitgehaald. Om te eten schoven we gewoon de plasticine een halve meter opzij. Met als gevolg dat het na het middagmaal niet zo duidelijk was of dat nu aardappelen, erwten of stukjes plasticine waren die op de grond plakten.
En om het flodderhuis compleet te maken, bleef ik mijn douche uitstellen en liep ik dus in een training rond. Er zijn vrouwen die er deftig uitzien in een training, maar ondergetekende dus niet.

En toen ging de bel....

En daar stond een meneer en een madam met een grote camera. 'Het is voor die foto voor de folder van 'School in zicht'. We zijn zo blij dat we jullie gezin op de cover mogen plaatsen, misschien een fotootje aan de keukentafel van het gezin'.

Het resultaat, dat zal ik zien in januari, maar ik maak me geen illusies, toen de meneer en de madam weg waren heb ik nog een halve patat uit mijn jongste dochter haar haren gevist.
3 opmerkingen:

  1. Ha-ha-ha-ha, zo lollig. Hopelijk staan er veel goeie vibes en geen schaamtevolle blikken op die foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. eindelijk eens een foto au natural :-)

    BeantwoordenVerwijderen