dinsdag 13 maart 2012

#wijvenweek: Corrigerend ondergoed

Leuk die onderwerpen van de wijvenweek. Het thema van vandaag, kleine geheimpjes waar ik niet zo trots op ben. Amaai en of ik die heb. Zoals het geheim dat ik soms eens geld steel uit de spaarpotten van mijn kinderen, niet vaak, heel heel af en toe. Als ik om een brood moet en mijn portefeuille is leeg. Begrijp me goed, dat is ook voor die kinderen dat ik dan geld pik, want ze helemaal inpakken met mutsen en sjaals, ze op de fiets zetten om naar de geldautomaat te rijden, dat vinden ze niet leuk en geloof me dat is nefast voor de goede sfeer ten huize D. Dus wordt er al eens geld gepikt... voor hun eigen bestwil.

En ander geheim... Ik draag corrigerend ondergoed. Ook niet vaak, heel af en toe. Als ik naar een feestje moet en er fantastisch wil uitzien. En dus niet als ik dagelijks naar mijn werk pendel, neen voor mijn collega's doe ik die moeite niet, die mogen zien dat twee kinders kopen nefast is voor de buik. Behalve dan als je Tia Hellebaut heet.

Maar dus af en toe, zo een bomma - slip. Niet die van Trinny en Susannah, die zijn te duur, wel die van de Hunkemöller. Dat vergt wat kennis, de aanschaf van corrigerend ondergoed. Geloof me, ooit maakte ik fouten. Zo kocht ik de smallversie omdat het toch moest spannen anders zou dat geen verschil maken... En tegelijk ook de stringversie, omdat mijn buik wel wat platter mocht maar mijn kont dan weer niet.
Dat was fout, heel fout. Ik bespaar u de details, maar op dat feestje was ik om 2 uur al terug thuis... wegens ademnood.

7 opmerkingen:

 1. Oei, lijkt me een pijnlijk feestje dan. Niet het feest zelf, maar het ondergoed.
  Wat een stoer dat je het wel durft op te biechten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha corrigerend ondergoed, zou ik ook beter eens aan denken om dat te dragen.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, dat geld pikken: een goede tip. ik moet hier dringend met een spaarpotje beginnen dan kan ik dat ook doen en door deze post krijg ik zowaar zin om eens van dat corrigerend ondergoed te proberen (een goede versie dan uiteraard)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. corrigerend ondergoed. Ik krijg daar zo'n penspijn van, met alle gevolgen vandien. Helaas...
  http://leesmeaub.wordpress.com/2011/11/29/genante-situaties-deel-2-stank-voor-dank/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dan liever feesten met een buikje, ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Iedereen jat van zijn kinderen. Vanaf de puberteit stelen ze de oren van uw lijf. (vreten ze het budget op, doen ze al het design naar de knoppen,...)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. schoenenenanderekwesties14 maart 2012 om 09:30

  haha zapnimf daar zou je wel eens gelijk kunnen krijgen!

  @ christa: we hebben hier nog een exemplaar liggen, small/string, zo goed als niet gedragen ;-)

  B.

  BeantwoordenVerwijderen