woensdag 21 maart 2012

Swishingmaturiteit

Zaterdag is het weer swishingtime en dus is het nu swishing-voorbereidingstime.  Laat ons zeggen dat ik die voorbereiding al goed onder de knie heb, ik ben dan ook al een geoefend mens. Waar ik vroeger twijfelde en tobde en uiteindelijk met pijn in het hart vijf dingen vond waar ik afstand van kon nemen, haal ik nu met gemak al een week lang elke dag vijf dingen uit de kleerkast die zaterdag een andere eigenaar mogen zoeken.

Ik heb dan ook een zekere swishingmaturiteit gevonden. Ik heb me ermee verzoend dat het buikvet na mijn 32 niet zomaar zal verdwijnen en naar het schijnt zal ook mijn decolleté er niet schoner op worden. Iets meer twijfelen doe ik nu over die retro tweedehands kleedjes die door mij als pareltjes beschouwd werden maar door het lief als een stuk gordijn. Mijn vrijgevochtenheid kent grenzen, moet ik toegeven, eens ze het etiket gordijn gekregen hebben  - al is dit door mijn lief die nu ook geen tweede Jani van VijfTV is- blijven ze in de kast hangen.
Ja, er bestaat misschien een kans dat er misschien ooit van lief gewisseld zal worden maar bon, laten we daar maar niet aan denken....dus smijt ik ze in de swishingbak.


Wedden dat ze zaterdag naar madammen zonder lief gaan. Die hebben pas stijl.

6 opmerkingen:

 1. Swishing. ALs ze daar nu eens hier in Den Haag mee begonnen!
  Succes - met of zonder gordijnen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar dat bestaat ook in NL hoor, maar dan onder de vorm van Little Green Dress (.nl) ;o) (andere naam, zelfde principe)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ tweemeisjes: we organiseren dit gewoon bij ons thuis, met een bendeke vriendinnen. Kan overal eigenlijk. Zo lang er vrouwen zijn, zijn er (teveel) schoenen en kleedjes!

  Bieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die zijn schoon. Spijtig dat ik geen vriendin van u ben :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een zekere G, hier op het werk, voelt het warm worden onder zijn voeten bij het lezen van die laatste zin. Zal misschien vanavond een bloemeke meebrengen om zeker te zijn dat er niet te veel gewisseld wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Paardebloem en andere kwesties22 maart 2012 om 13:26

  een pissebloem ruilen tegen 4 gordijnen zie ik wel zitten

  merci voor de constructieve bemiddeling Wendy!

  BeantwoordenVerwijderen