donderdag 2 februari 2012

ParfumZij vroeg ons hoe we ruiken, dat heb je natuurlijk met digitale kennissen. Mijn mac mag dan al zo professioneel zijn, het was niet mogelijk een geurtje toe te voegen aan de blog. En een geur dat kan al even veelzeggend zijn als een blog.  
Het was ook een moeilijke vraag want één geurtje dat volstaat niet voor ons. Want parfum dat is een beetje gelijk schoenen, je draagt toch ook niet elke dag dezelfde... behalve als je zapnimf heet natuurlijk.... 
De geur hangt dus af van de dag, vandaag was een dag waarin het veel te koud was om buiten te komen. Baskets aan de voeten en wat DKNY achter de oren dus. Maar gisteren werd er uitgegaan, ook al was het daar eigenlijk te koud voor. En wat past er goed bij rode pumps... Deep Red natuurlijk. 
En zaterdag gaan we de bourgondische toer op, een stijlvolle bot en wat Valentina in de decolleté. (Moest die parfum niet zo verdomd lekker ruiken, ik had ze nooit gekocht, die naam, weet je wel... er is ergens een kind met erg lelijk haar dat zo heet.)

En parfum dat moet ook evolueren, want zo een leven lang hetzelfde geurtje, dat kan wel handig zijn als je een blinde echtgenoot en eventueel blinde kinderen hebt, maar daar stoppen de voordelen ook. 

Stel je voor dat ik nog altijd naar patchoeli of white musk zou ruiken. Dat zou hetzelfde zijn als nu nog met legerbottines of kickers rondlopen.

5 opmerkingen:

 1. Muahahaha over die opmerking van Valentina moest ik toch wel efkes gniffelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja? Wat is er mis met legerbottines op je veertigste? ;-)

  Oooo, gij moet zo'n verwende zijn, ik voel het aan mijn (enige reuk)water.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha zapnimf, you aint' see nothing yet!!
  Astrid Bryan verbleekt in ons aanzien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig dat er hier nog zo lollig geschreven wordt, want met tuttebellen hou ik me doorgaans niet op, snappie? ;-)

   Verwijderen