zondag 25 september 2011

Valérie D.


Valérie Destrooper vierde gisteren haar 34e verjaardag, ze woont in Gent en is familie van de 'koekjes'. Ze is bijna drie jaar samen met Wouter. Ze verwachten eind oktober hun eerste kindje. Ze willen niet verklappen of het een meisje of een jongen wordt. Suggesties voor babynamen zijn nog steeds welkom. Valérie is freelance webdesigner. Neem hier zeker eens een kijkje.


Wat heb je altijd bij je? Een spiegeltje, een klein schminkske, papieren zakdoekjes.

Wat is jouw favoriete place to be? Het Gouden Hoofd / Dok Strand bij goed weer, ons eigen terras.

Wie is je favoriete one night stand? Russel Crowe vind ik wel sexy maar ik weet natuurlijk niet of hij ook een goede one night stand is.

Wat is je gemoedstoestand nu? Uitgeslapen, content.

Wat vond je het ‘sjiekste’ van de dag? Ben nog maar net wakker :-) Wakker worden en merken dat ik uitgeslapen ben dus.

Met wie wil je een gesprek uit de hemel? Ik zou alle mensen die ik ken die gestorven zijn nog wel eens willen spreken.

Waarvan heb je spijt? Niets speciaals, toch geen noemenswaardige feiten. Ik kan niet klagen met mijn leven zoals het nu loopt.

Wat was je beste beslissing ooit? Naar Gent verhuizen, daar een huis kopen.

Wanneer was je het gelukkigst? Nu denk ik soms dat ik echt gelukkig ben. Waarom niet? Ik ben gezond, heb een goed lief die ik graag zie, binnenkort een kindje, met mijn familie is alles ok en ik heb een paar hele goeie vriendinnen in de buurt.

Wat is je succesrecept? Hoofd niet laten hangen, blijf altijd jezelf.

Op wie lijk je het meest? Je vader of je moeder? Volgens mij ben ik echt een mix van de twee, hoewel sommigen zeggen dat ik qua uiterlijk nogal op mijn papa lijk. Karaktertrekjes heb ik van allebei merk ik.
Wat eet je ’s morgens? Speculoospasta!! Met crunchy stukjes!

Je krijgt 25000€ te besteden aan plastische chirurgie, wat zou je veranderen? Pff... Moet dat dan? Misschien permanent benen ontharen of zo maar dat is geen chirurgie hé. Niets dus, ik ben tevreden met hoe ik er uitzie.

Wat is je grootste miskoop? Verschillende schoenen en nog andere kwesties. Ik heb er echt al verschillende gekocht die ik nooit aandoe.

Wat zou je doen als je voor 1 dag een man was? Prutsen met mijn lijf :-) En bij andere mannen gaan staan, en eens horen hoe die écht doen zonder vrouwen in de buurt.

Wie/wat geeft je stress/ergernis? Mannelijke hormoonhuishoudens geven mij soms stress.

Wie doet het huishouden? Meestal ik.

Welke goeie doelen steun je? Artsen Zonder Grenzen, en als er een hele erge ramp gebeurt stort ik meestal ook, zoals nu de honger in Afrika.

Wat vind je een interessante eigenschap aan jezelf? Dat ik dikwijls nogal rustig blijf in allerlei situaties (hoewel sommigen daar misschien anders over denken), dat ik soms mensen wel goed kan inschatten.

Wanneer heb je het laatst gehuild? Ik ween bijna nooit, maar toevallig vorig weekend wel want ik had ruzie met mijn lief, en zwanger zijn zal er misschien ook wel iets mee te maken hebben. Hoewel ik niet zoveel last heb van mijn hormonen of zo.

Waar zou je wonen als België morgen niet meer bestaat? Goh... Ik zou alleszins bij mijn familie en beste vrienden in de buurt willen wonen. Ik heb in elk geval nooit de behoefte gehad om België te verlaten, ik voel mij hier goed.

Wat vraag je je soms af? Wat er zo allemaal in de wereld gebeurt waar wij niets over weten, hoe je leven soms helemaal anders had kunnen lopen door kleine toevalligheden, wat voor iemand ik zou geweest zijn moest ik in een andere omgeving geboren zijn...

Waarin geloof je? In het feit dat geluk een keuze is.

Wat bewonder je in een man? Dat de meesten de dingen niet te ingewikkeld maken, en rechtuit zijn.

Wat bewonder je in een vrouw? Wij zijn dikwijls mooier, en we regelen de dingen goed.

Voor welk (jeugd)idool schaam je je? Voor Madonna schaam ik mij niet.

Waaraan ben je verslaafd? Nu ik niet meer mag roken of drinken kan ik al met zekerheid zeggen dat ik daar niet aan verslaafd ben, al mis ik het soms wel. Nagelbijten, dat heb ik nog altijd niet afgeleerd, ik doe het al jaren. Daar wil ik wel graag vanaf.

2 opmerkingen: