zondag 18 september 2011

Flatscreen


Mijn tv is kapot, hij is al eigenlijk een maand kapot en nu komt het moment waarop ik een nieuwe wil. Een flatscreen, dat komt hier niet binnen, ik vind dat lelijk en dat past niet in de tv-kast. En dus zeul ik rommelmarkten en kringloopwinkels af, want een gewone tv dat maken ze niet meer. Maar ik heb blijkbaar geen chance.

Ik zou ook naar het containerpark kunnen gaan, want naar het schijnt staat dat daar vol met schattige televisietjes die door hun ondankbare eigenaars werden ingeruild voor zo een flatding. Maar dat mag niet, iets uit het containerpark meepikken, naar het schijnt is dat strafbaar. Het is ook niet zo gemakkelijk om ongemerkt een teevee in je zakken te steken als je je glas wegbrengt.

Eigenlijk heb ik hem nog niet gemist die teevee. Behalve toen Paul Breyne dat akkefietje van die pedofiele bisschop even vergeten was en ervan overtuigd was dat het 'Goddelijke monster' de nieuwe schande van West-Vlaanderen was. En ik had dat gemist, dat schandelijke programma over dat monster.

En dus zet ik mijn queeste verder naar een goedkope teevee die in mijn kast past en ondertussen houd ik me nuttig bezig met boekskes bijvoorbeeld.

8 opmerkingen:

 1. Heb je de kringwinkel of ecoshop al geprobeerd? Daar moeten ze er toch ook af en toe binnenkrijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wil je zeker geen tv opdringen, maar wij hebben er hier eentje op overschot, die ik niet direct nr de kringwinkel kon doen. Kan ik je daar een plezier mee doen? 't is zo'n oerdegelijke zwarten bak ;-)

  grz

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik kan er waarschijnlijk ook wel aan geraken, aan van die loempe grote maar ook dikke tv's. ze gooien ze tegenwoordig allemaal weg in de rusthuizen omdat dat niet veilig genoeg zou zijn, kwestie van stofontploffing of hoe heet dat allemaal..

  laat maar weten als ik eens moet navragen!
  hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap dat je geen grote wil, maar wat heb je tegen een lichte (kleine flatscreen)? Dat bestaat ook.

  Maar als ik de reacties hierboven lees, heb jij binnen de korste keren terug een bak in huis en geen tijd meer voor de boekskes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. schoenenenanderekwesties20 september 2011 om 20:15

  Cool! Elke kan een winkeltje beginnen met teeveebakken...

  Bieke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @hermien en @els. Een dikke merci maar het ging hier zo snel in mijn mailbox met de aanbiedingen dat ik er nu al eentje heb waarvoor ik zelfs mijn straat niet moest uitlopen. Maar ik onthoud wat ik moet doen als dit nieuwe oude exemplaar er de brui aan geeft. Nog eens dankuwel.
  @zapnimf, ik vind dat gewoon lelijk. Niet meer of niet minder.

  BeantwoordenVerwijderen