maandag 12 september 2011

Boekskesrubriek III

Waar viel mijn oog nu op toen ik vorige week om mijn gazet ging? Op niemand minder dan ons Valentina'ke. Het was inderdaad al even geleden maar nu was het tijd voor Tanja om na twee maand de stilte te doorbreken.  En natuurlijk dat ik dan weer mijn kleingeld bij elkaar sprokkelde om die Story te kopen. Helaas, ze is er niet schoner op geworden, die Valentina. Hoezeer moeder Tanja ook haar best doet met speldjes en een diadeem. Er bestaat zo een spreekwoord van een aap en een ring, weet je wel.
En ook helaas, ik weet nu nog altijd niet of Valentina's papa naast de pot pist, en of ik me moet ontfermen over het Valentinakind. 'Het is de immers de moeite niet daarover te spreken' dixit Tanja.

Gelukkig stond er nog iets anders in de Story, dat van die Burgemeester van Aalst die dan misschien in de pot pist, maar dan en plein public. Om één of andere reden heb ik dat ook gemist de voorbije weken en moest ik dat nu te weten komen via de Story. Wat is dat toch met die politiekers die op allerlei manieren willen bewijzen dat ze ook sex hebben. We.willen.het.echt.niet.weten, lieve politici.

Het was even zoeken naar de prijsvraag voor deze week maar ik heb er eentje gevonden. Wie is de trotse eigenaar van deze dubbele kin?

De winnaar krijgt zoals gewoonlijk de story toegestuurd en geloof me, de kin is in veel betere kwaliteit te bewonderen in het originele exemplaar.


8 opmerkingen:

 1. Ik gok op prinses Mathilde. Tandpastasmile.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Patje Krimson?

  Ge weet toch waar dinkske was die twee maanden? (Allez of minder lang) Ik zag ze ineens op mijn tv aan't expeditie robinsonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Do not ask why , Stefanie van Monaco...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veronique De Cock, definitely!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En het is inderdaad... Veronique de Cock. Bijna had ik Patje Krimson ook goed gerekend wegens de goed opgemerkte treffende gelijkenis, zapnimf.

  Lott, je mag je adres doorsturen en dan krijg je van mij de story. (Kmoet maar één artikeltje meer lezen en dan doe ik hem op de post)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En om eens even terug te komen op Valentina, ik zag dat kind in de Story staan met roze strikjes..ocharme, ze zag er niet uit. :-)

  BeantwoordenVerwijderen