woensdag 22 juni 2011

Story

Ik heb de Story gekocht vandaag. Ik ben daar niet trots op maar het zat zo. 
Het was half acht 's morgens, mijn trein had vertraging, ik heb deze week ontzettend veel werk en het was ofwel mijn laptop open doen en het meteen al niet meer zien zitten, of de Story kopen. Ik kon eigenlijk ook de Standaard kopen maar dat deed ik dus niet. Ik was ook getriggerd door dat ge-sms van Leterme, dat geef ik grif toe.

Maar nu ben ik echt gechoqueerd. Neen, niet door Leterme. Al had ik liever niet geweten dat die mens soms sex heeft en het woord 'geil' uitspreekt. Maar soit ik weet het nu en heb nog kunnen eten deze middag. Ik ben wel gechoqueerd door de Story. Rioolpers vind ik echt nog een te braaf woord voor een blad dat gewoon intieme privé-smsen in een blad zet. Ik moet niet van Leterme weten, maar kreeg wel wat medelijden. Wat is het volgende, een camera in de slaapkamer van De Wever en dan de volgende dag foto's en een artikel : 'Daarom hebben we geen regering'. Help.

Maar gelukkig stond er nog iets anders in de Story. Deze foto. En echt, toen ik dit zag schoot ik gewoon in de lach. Redelijk gênant, zo alleen in een treinwagon om half acht 's morgens. De foto wordt aangekondigd als schattig.... Ik geef verder geen commentaar.

Bron: Story (22 juni 2011)

Maar dit is dus de prijsvraag van deze week. Wie is de moeder van dit kind?
Wie het juist raadt, maakt kans op de volledige Story die ik graag opzend zodat je nog meer te zien krijgt. De sms'en van Leterme kan ik met alcoholstift bedekken als je maag dat niet aankan.

Een kleine tip. Een citaat van de moeder:  "Mijn man is een rijke zakenman en ik ben een BV, er zijn veel mensen die in onze schoenen zouden willen staan".

PS: Abonnees op de Story mogen niet deelnemen aan deze wedstrijd.

8 opmerkingen:

 1. Heb hem ook gekocht, guilty as hell.. en mijn kind schoon kind, zegt men.... maar hier zou ik toch iets laten aan doen als goede klant van de "Clientology!" Maar "ietsiebietsieboe", ik" ben uiteraard de dame in kwestie niet.

  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mon Dieu, is dat Valentina va Miss Dexters? Zoja, dan is ze nog - eum- aparter geworden. *hoest*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik weet niet wie dat kind is maar die suikerspin daarboven komt van de meifoor in Brugge geloof ik

  BeantwoordenVerwijderen
 4. amaai, 'in hun schoenen staan'. Wie wil er nu zo een kind?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij maakt die dexters haar kind expres lelijk om te shockeren. Dat kan toch niet anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha, Lieve, jij hebt dus gewonnen, Ik stuur je graag de story, maar moet hem eerst zelf nog helemaal lezen. Laat maar je adres achter op schoenenenanderekwesties@gmail.com en laat ook weten of ik de smssen moet bedekken of niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij is dat Betty van Big Brother. Nee? Yves Leterme heeft wel geen sex he. Net zoals ouders geen sex hebben. EIKES!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aargh crap, lees nu pas dat het Dexters is. Nu ja, goed want nu gaat de sushi in mijn maag blijven zitten...

  BeantwoordenVerwijderen