woensdag 31 augustus 2011

Niets om aan te doen

Ik had een kleedje aan op het trouwfeest zaterdag, nogal een geluk want het was redelijk fris. Meer zelfs, ik had een heel schoon kleedje dat nog nooit eerder rond mijn lijf had gezeten. 

Dit kwam zo. Vrijdagavond had ik afgesproken met een vriendin in het Volkshuis. Zoals gewoonlijk zag mijn vriendin er stralend uit, alleen zag ze er nu nog stralender uit in haar schone kleed. 
We babbelden over de vakantie en over de weekendplannen en over het feit dat ik naar een trouw moest en geen schoon kleed had zoals het hare...

En toen gingen we naar de wc, samen, en kwam ik buiten met het kleed en zij in mijn skinny jeans. Nochtans is ze daar principieel tegen, zo tegen skinny jeans, maar voor mij wou ze een uitzondering maken. 't Zou moeten passen dat ze die avond nog de vent van haar leven tegenkwam en dan net een skinny jeans aan had...

't Is een keer iets anders dan swishing, maar even goedkoop...de café-toilet-kleed-ruil.  
Nu nog een cafévriendin zoeken met de juiste schoenmaat.

4 opmerkingen:

 1. Dat deed ik ook ooit voor een trouwfeest.
  Maar om een andere reden : ik wilde geen rok kopen die ik nadien nooit meer zou aantrekken, dus leende ik een chique outfit bij elkaar.
  Daarvoor dienen vriendinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aha! Mysterie opgelost. Mijn vriendin en ik zagen af en toe een paar armen en handen in de lucht schieten achter het WC-raampje, en vroegen ons al af wat daar in godsnaam gebeurde :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een goedkope en leuke oplossing. Ik moet me dringend meer vriendinnen zoeken met dezelfde kledingmaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, sandrina. Twas idd ook een beetje genant om zo met twee uit de wc te komen en je rok recht te trekken bij het naar buiten komen.

  BeantwoordenVerwijderen