dinsdag 5 juli 2011

De boekskesrubriek

Ik heb opnieuw een boekske gekocht, de Dag Allemaal deze keer. Ik kon echt niet anders, ik was het verplicht aan u, beste lezers.

Het zit zo, vorige week heb ik het onsmakelijke bericht door uw strot geramd dat Yves Leterme sex heeft. Het leek me toen een goed idee  de boel wat op te vrolijken door er een foto van een kindje bij te plaatsen... de kleine Dexters ofte Valentina, inderdaad.

Het is geen schoon kind dat niet, maar ergens dacht ik wel dat het nog ging goedkomen. Haar moeder was een succesvolle BV en haar vader een rijke zakenman, weet je wel. Bovendien  zagen die twee elkaar doodgraag. Ze gingen elkaar dan ook nooit bedriegen. En ik was gerustgesteld,  het kind zag er misschien niet uit maar had een liefdevolle en rijke  thuisomgeving.

Maar wat zag ik toen ik deze morgen De Standaard wou kopen: 'Tanja Dexters schaamteloos bedrogen door haar Miguel'. Neen, het mocht niet zijn. Het leven kan hard zijn voor kindertjes.

Ik kon niet anders dan die Dag Allemaal kopen, volgens mij is hij wat duurder dan de Story en ik vind hem bovendien ook wat ouderwets maar ik moest het ganse verhaal lezen. Ik kan niet de ene week het kind op onze blog zetten  en een week later alle interesse in haar kwijt zijn. Zo hard ben ik niet. Ik ga mij om dat kind bekommeren tot het bittere eind. Desnoods breng ik haar zelf naar de coiffeur.

Maar ondertussen wil ik u wel weer entertainen met een fotootje. Wie mij kan vertellen wie deze schone hier is, wint de Dag Allemaal, zonder vieze smsjes deze keer.

U ziet, het moeten niet altijd lelijke kindertjes zijn op onze blog.

8 opmerkingen:

 1. het nieuw lief van prins harry!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wou eerst de planten-dochter zeggen: Van Gastel Zoë..maar idd de liefde van den Harry.

  Heb de Story gekocht.. daar stond ze ook in. Ik koop den Humo (voor de intellectuele kant van mijn brein) en voor het andere, dat soms in ploegen werkt van mijn brein, de Story.. het is gewoon verleidelijk. En dan staat in de Humo wel dat ze De Swaef een zeer jonge eindredacteur vinden.. daar zal de S(w)iffer dan wel iets voor tussen zitten

  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die heeft toch wel een rare navel? Of ligt dat aan mij? Of ben ik de enige die bij zo'n foto let op een detail als de navel?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Femke, volgens mijn noemen ze dat een "photo-shop-navelbreuk" ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een welgemeende dank u, want dankzij jullie blog moet ik niet meer naar de kapper om op de hoogte te zijn van de celebrity-nieuwsjes.
  De ruimte die daardoor vrijkomt bij mijn kapper wil ik maar al te graag aan die arme Valentina schenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tja en volgende week zal je weer een roddelblad moeten kopen, blijbaar is de vriendin van de minnares van Miguel gisterenavond verongelukt. Er wordt vermoed dat ze opgejaagd zou kunnen zijn door een ander voertuig...de saga wordt vervolgd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha! Femke, dat was ook het eerste dat me opviel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ge kunt natuurlijk geen lingeriemodel zijn met een onsymmetrische navel. Daarom ben ik bijvoorbeeld geen model.
  Ik ga nu wel stoppen denk ik met de boekskesrubriek want dat ongeluk vind ik wel een beetje gruwelijk. Bah.

  BeantwoordenVerwijderen