woensdag 18 mei 2011

Vestimentaire paniek

Vestimentaire paniek opnieuw. Morgen vertrek ik naar een vergadering in .... Sevilla. U zou nog denken dat ik werk voor Vlaanderen Vakantieland, maar niets is minder waar. Meestal zit ik in Antwerpen, af en toe in Brussel en af en toe eens elders.

Maar dat het daar leuker zal zijn dan in Warshau, daar ben ik van overtuigd. Maar ook een beetje warmer, een graad of 37.  Maar wat draag je op marathonvergaderingen van 12 uur lang als het 37 graden is?
Een bikini is wat ongepast, maar zelfs mijn zomerkleedjes lijken me nogal not done tussen 8 mannen in dikke pakken met das.
Een bloes dan maar, met een heel groot risico dat ik 's avonds naar het restaurant drentel met twee grote plekken onder mijn oksels. Dat is daar waarschijnlijk toch de gewoonte in Sevilla.

Of zouden ze daar toch in hun zwembroek zitten en moet die ook in mijn valies?

1 opmerking:

  1. Je kan bolerootjes meenemen om over je zomerkleedjes te knopen. Dan kan je zelf spaghettibandjes en diepje décolletés dragen. Met de overknoop-bolerootjes erover fatsoeneer je alles. Superhandig!
    En ze nemen erg weinig plaats in in de valies of zelfs in de handtas. Bezweet tegen 's middags => wisselen van bolerootje en je kan er weer fris tegenaan.

    BeantwoordenVerwijderen