donderdag 7 april 2011

Matching

We vroegen ons af hoe ze dat deden, zo in relatiebureaus. Hoe wisten die mensen wie bij wie zou passen? 

Dat is toch een minimum aan kennis, als je ze honderden euro's betaalt om je te helpen aan een lief?

En dus probeerden we het ook eens, maar gratis dan, zonder dat we er dus honderden euro's aan wilden verdienen. We gingen dus op zoek naar de kenmerken waarop we ons konden baseren om te zien of meisje A bij jongen B paste. Al gauw bleek dat dat misschien een beetje te hoog gegrepen was.

En dus gingen we op zoek naar kenmerken die ons moesten zeggen of meisje A, jongen B gewoon sympathiek zou vinden en het er wel een uur of twee alleen mee zou uithouden.  Dat leek ons al iets gemakkelijker.
En we dachten het gevonden te hebben. Iemand die aangaf wel eens te willen dineren met Bart de Wever zou onmogelijk twee uur overeenkomen met iemand die Frank Vandenbroucke prefereerde als dinnerpartner. En wie liever met zijn stapschoenen naar de pyreneeën trok zou toch onmogelijk een avondmaal willen nuttigen met iemand die 1000 keer liever elk jaar naar New York vliegt.

Dat dachten we... tot ik veel te laat het testje deed met mijn eigen lief. Die ozo sympathiek is en met wie ik na tien jaar nog lang niet uitgepraat ben, maar die wel graag de Pyreneeën oversteekt en wel eens gewoon met Bart De Wever zou willen klappen.  Niet dus.

Maar gelukkig leven we in 2011 en kunnen we naar hartenlust googelen en facebooken om meer te weten over mans en vrouws interesse.  En hoewel M en K allebei van De Wever en de Pyreneeën houden leek het ons na één blik op hun facebookprofiel misschien toch niet zo een goed idee om ze een paar uur alleen te laten. Foto's zeggen soms zoveel meer, weet je wel. En vooral als er op die foto een biljarttafel staat... of een huisdier... of erger nog een halfnaakte vrouw.

En natuurlijk niet te vergeten is er nog onze vrouwelijke intuïtie. Geen enkele vraag over Bart De Wever in de Pyreneeën kan daar aan tippen.

PS: op de foto zie je onze professionele werkwijze, post-its met namen en kenmerken en dan maar plakken en herplakken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten