maandag 18 oktober 2010

Zie je wel dat de DREFT-reclame niet deugt?

U herinnert zich nog wel onze brief naar de JEP, ofte de reclamecommissie waarbij wij ons beklag deden over die stomme dreftreclame, wel we hebben antwoord en meer nog, we hebben een antwoord waarin we gelijk krijgen.

'De Jury begrijpt dat de eerste reeks van scènes die de verleden tijd weerspiegelen telkens de mama met het dochtertje weergeven, maar zij is van oordeel dat de adverteerder werkelijk een opportuniteit gemist heeft in de laatste scène (huidige tijd) waar hij opnieuw een mama met haar dochtertje in beeld brengt, terwijl hij daar een mannelijk personage (man of zoontje) in had kunnen verwerken.

Gelet op de continuïteit in de tijd (er worden enkel vrouwen afgebeeld zowel in de weerspiegeling van de verleden tijd als in de weerspiegeling van de huidige tijd), heeft de Jury gemeend een advies van voorbehoud te moeten formuleren ten aanzien van deze Tv spot.'  



Met andere woorden Proctor&Gamble zal vriendelijk gevraagd worden om toch eens een vent in die reclame te steken. Dus als u opeens een sexy mannelijke vrijgezel ziet verschijnen aan de afwasbak in de DREFT-reclame... dan is dit dankzij ons. 


Ondertussen vinden we deze ook wel leuk...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten