dinsdag 5 mei 2015

Pony's versus tomorrowland


En.... de stress is eraf.  De kinders zijn ingeschreven op sportkamp. Vergis u niet, kinders inschrijven op een sportkamp dat is zoals tickets bestellen voor Tomorrowland. Neen, moeilijker eigenlijk, want Tomorrowland, dat is in een half uur uitverkocht. Sportkampen, daar heb je exact 10 seconden voor. Er zijn nu éénmaal maar 12 pony's, en dus kunnen slechts 12 kindjes op ponykamp. En er is maar één hiphop leraar, en die kan maar 16 kindjes tegelijkertijd leren dansen.

De uitdaging is natuurlijk uw twee kinders inschrijven. Dan moet je moeilijke keuzes maken. Want het kind dat je zijn sportkamp het meest gunt, of het liéfst ziet vertrekken op kamp, dat wordt ingeschreven via de vaste PC, dat andere kind moet het doen met de tragere wifi-verbinding.
En daarom ben ik blij dat er hier geen drie rondlopen, want inschrijven via een smartphone dat zou al helemaal triestig zijn voor die kleine.

Maar het is gelukt, we waren dan ook met twee, dat betekent 4 handen en twee paar ogen.  Terwijl het lief zich op het ponykamp concentreerde kon ik me op de hiphop-week focussen.
We hebben op de juiste seconde op de refreshtoets gedrukt en op de juiste seconde op inschrijven.

Helaas, gaat de jongste zonder vriendinnen hiphoppen. Niet iedereen is zo getraind in 'inschrijven' zoals ik.

3 opmerkingen:

  1. die sportkampen hebben mij ook al enkele maanden van mijn leven gekost. Stressen, jong!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een goede oefening voor als de kinderlief later naar TML willen :) En ook: goed gedaan. Leuke kinderopvang zou zo moeilijk niet mogen zijn ...

    BeantwoordenVerwijderen