donderdag 11 september 2014

Blub


Wij hebben niet op onze kont gezeten natuurlijk, de voorbije weken. En onze ervaringen delen we graag met jullie in de vorm van do's en dont's. Laat ons beginnen met een don't, dat is misschien een tikkeltje negatief maar we willen u natuurlijk behoeden voor onprettige belevenissen in de nazomer.

DON'T, do not,  ga nooit of te nimmer naar sea life. Wanneer u aan de kust bent en het regent een beetje zou u verkeerdelijk kunnen denken: "Hmm, sea life, een verbazingwekkende onderwaterwereld, ideaal voor deze namiddag". Voor u aan de kassa staat en u er praktisch niet meer van onderuit kunt om 17 euro per persoon neer te tellen, weet dan dat sea life ongeveer zo groot is als uw living. Het verschil met uw living is natuurlijk dat het daar vol staat met aquariums. Leuk om eens te zien, maar niet voor 17 euro.
Bedenk ook dat wanneer u op het gedacht komt om naar sea life te gaan, al die andere mensen aan de kust ook dat gedacht hebben. U zult dus in die living met aquariums staan, samen met 400 andere mensen en zeker 150 buggy's. Er zijn shows natuurlijk, maar het zijn shows met schildpadden en pinguins. Wat is het spectaculairste dat een schildpad volgens u kan? Inderdaad, beslis zelf of u daar 17 euro voor wil betalen.
Het hoogtepunt van sea life is natuurlijk de zeehondenshow. Maar de zeehondenshow, die is helaas maar voor 100 man. Dat betekent dat 300 man niet binnen mag, jammer, want -ik val in herhaling- u hebt net 17 euro betaald, en dan nog eens 2 maal 15 euro voor uw kroost. Probeer ze dan maar eens te troosten met een sla-knabbelende schildpad.

En tot slot, ze zijn daar niet zo vriendelijk in sea life, ze zijn zelfs een tikkeltje arrogant.

Natuurlijk wil ik niet dat sea life failliet gaat, want waar moeten die zieke zeehondjes dan heen, maar bon, misschien moeten ze daar toch eens een goede brainstormsessie houden.


2 opmerkingen:

  1. zalige tip! ik kijk alvast uit naar meer van dit.
    (wij hebben iets gelijkaardigs meegemaakt in het aquarium van Kopenhagen, so i feel your pain :-))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij zijn er naartoe geweest op een moment dat er haast nieland was, en het was geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen