zondag 26 januari 2014

Nog een beetje

Het  moment is weer daar,  helaas te vroeg.
Het moment waarop ik echt geen zin meer heb om nog langer leerstof in mijn hoofd te pompen. Het moment dat ik (bijna) besef hoe ridicuul het is om in de fleur van je leven blokken te verkiezen boven aperitieven.  Het moment waarop ik op dat punt beland dat ik nog liever naar spinazie-etende  peuters kijk op Facebook dan over koolhydraten te lezen. De moment waarop ik bijna in de verleiding kom om naar FC De Kampioenen te kijken, zolang ik maar niet over darmobstructies moet leren. Het is ook het startsein voor een soort van rebellie waardoor ik resoluut weiger het laatste hoofdstuk ook maar te lezen ook al weet ik quasi zeker dat die vent er plezier in zal scheppen om daar vanalles over te vragen. Het is hetzelfde startsein dat me in een zetel laat ploffen met een Leffe. Als ik morgen dan toch niet weet wat een sleeve resectie is, heb ik tenminste nog een Leffe gehad.

Maar het is te vroeg voor het moment, het is niet nog één keer een beetje doorzetten. Neen het is nog 5 keer slapen, of liever 5 keer opstaan alvorens die saaie gruwel gedaan is. Laat die peuters op Facebook maar komen, ik like ze allemaal de komende week.

2 opmerkingen:

  1. Man wat ben ik blij dat ik daar vanaf ben! Blokken, stress, vroeg opstaan, elkaar zitten opjagen net voor het examen, ... ;-) Succes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alé, nog efkes, je bent er bijna van af. Bijna die rotperiode overbrugt, bijna weer alle remmen los en leuke dingen doen. Bijna, die volgende stap naar het realiseren van die droom genomen. Zet nu geen grote stap achteruit omdat die laatste muizenpasjes zo groot lijken. Je kan het. Even naar buiten, even zot doen, muziek luid voor mijn part en dan: volle bak gaan! Yes you can!

    BeantwoordenVerwijderen