woensdag 11 december 2013

Shred

Eerst was er de schoonzus. Zij kwam met het lumineuze idee om snel en gemakkelijk een schoon taille te krijgen. Maar het bleek iets minder gemakkelijk dan gedacht en ze haakte af. En toen was er B., die haakte niet af maar slaagde er daadwerkelijk in om na 30 dagen resulaat te bereiken. Mijn broeken hangen dus nu in haar kast.
En dat was dus reden genoeg om er zelf ook aan te beginnen. De 30 days of shred, we zitten ondertussen aan dag 12 en ik heb geen idee of de taille erop is vooruitgegaan, maar het voelt wel goed. Een dag niet geshred blijkt al bijna een verloren dag.
Elke dag een work-outje van 30 minuten, je hoeft er zelfs niet voor naar buiten, gewoon even je ipad of laptop aanzetten is voldoende.
Je hebt wel twee gewichten nodig, maar je kan die ook vervangen door twee blikjes bier of indien je schrik hebt marginaal over te komen, blikjes cola light.

En dat is er ook nog dat werkwoorden shredden.
'Wat doet u van sport'
'Shreddeing'

Pfff, daar moet ik iets op vinden. 

2 opmerkingen:

 1. Voor en na foto's te verkrijgen via persoonlijke mailing :)
  B!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,
  ik ben sinds 1 week ook braaf aan het shredden (dankzij deze post) en wou weten of jullie al overgeschakeld zijn naar level 2 of 3 of of jullie enkel level 1 doen.
  Groetjes
  Julie

  BeantwoordenVerwijderen