maandag 7 oktober 2013

Liefdesbrieven

Als er op uw visitekaartje 'coördinator' staat, betekent dat meestal dat je werk bestaat uit problemen oplossen. Problemen die soms onoplosbaar zijn. En onoplosbare problemen oplossen, dat betekent een paar contente mensen en meestal ook altijd ergens ene die niet content is. Er staat ook 'coördinator' op mijn kaartje, maar ik had een beetje genoeg van onoplosbare problemen en niet-contente mensen.
En dus nam ik ontslag, ik tobde daar niet zo lang over, maar deed het gewoon. Moeilijke beslissingen moet je vlug nemen.
En toen zond ik ook een mailtje naar iedereen. Dat het een beetje tijd was voor iets anders.
En de mails die ik terugkreeg deden me heel bijna twijfelen of dat ontslag wel zo een goed idee was. Zelfs de niet tevreden mensen, bleken eigenlijk contenter dan ik dacht.
Ik heb de mailtjes allemaal opgeslagen in een mapje' liefdesbrieven'. Dat zal zeker het eerste mapje zijn dat mijn opvolger zal openen.
Dan kan ie meteen zien hoe 'dynamisch', 'gedreven', 'constructief' en  'diplomatisch' ik wel was. De mails van de niet-contente mensen die heb ik gedelete.

1 opmerking:

  1. gestopt, toch? ik vind je nochtans ook dynamisch, gedreven, constructief en meestal :-) diplomatisch. heb je al een nieuwe job of een andere leuke uitdaging, of nu meer tijd om de perfecte huismoeder te zijn (leuke kleedjes maken, alles knutselen ipv instant kopen, bakken, veel bakken, ....). benieuwd naar je verhaal...

    BeantwoordenVerwijderen