woensdag 2 januari 2013

Kadootjes

Bij oudejaarsavond horen nu éénmaal kadootjes, daar stond ik op. Maar kadootjes hoeven geen geld te kosten, en na het zelfmaak-idee van mijn blogmaat opperde ik het pak-gewoon-iets-uit-je-kot-idee.
En dus deed ik samen met mijn kinders een wandeling door het huis. Eerst werd ik wat wanhopig, want de kans dat ik met een af-en-toe-werkende mixer iemand gelukkig kon maken schatte ik bijzonder klein in. Maar toen geraakte ik op dreef en een half uur later lag mijn ganse keukentafel vol met boeken, dvd's, aardewerken keukenpotjes, oorringen en ander gerief waarmee ik zeker iemand gelukkig kon maken.
En mijn kasten zijn nog lang niet leeg. Lieve familie en vrienden, behoed je maar al voor het kadootjesconcept van de volgende 20 jaar.

4 opmerkingen:

  1. goed plan, ik heb hier ook een arsenaal staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik pas dat concept toe voor tombolaprijzen, maar wie weet,... voortaan ook voor cadeautjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super plan! Zelf geef ik de laatste tijd vooral zelfgemaakte bonnen (zonder vervaldatum, no stress) voor etentjes, film, ... samen. Mijn vrienden doen op mijn vraag hetzelfde wanneer ze mij een cadeau willen geven. Ik zou het iedereen aanraden, want het is bijzonder goed voor je sociaal leven!

    BeantwoordenVerwijderen