maandag 24 september 2012

I love de gemeenteraardsverkiezingen

Eerst moest ik er mee lachen, met al die plakkaten. Zo CD&V'ers tussen de maïs en de koeien, het heeft toch iets lachwekkends. Vooral toen mijn dochter zei: "Mama, wat doen die meneren daar eigenlijk allemaal tussen de maïs". Natuurlijk zijn het niet alleen de CD&V'ers die op mijn lachspieren wekken, ook de stapeltjes VLD'ers bij de bakker  doen me grinniken.

Maar toen kreeg ik er opeens respect voor. Het begon natuurlijk met die 'doze'  (kijk vooral niet tot op het einde want dat bederft de pret) en ook een beetje met de NVA'ers van Merchtem (kijk vooral wel tot op het einde of tenminste tot aan de modderpoel) . Je moet het maar doen, jezelf gedurende twee maanden overal belachelijk maken voor een beetje aandacht, in de hoop dat je stemmen haalt. Er zitten natuurlijk onnozelaars tussen, waarvoor ik oprecht hoop dat er niemand op stemt, maar er zitten ook echt gasten tussen die het menen. Anders doe je dat toch niet, zo een filmpjes maken en met je blote voeten in een modderpoel gaan staan.
Je zou haast uit medelijden op hen gaan stemmen.

Eigenlijk is het jammer dat we er steeds zes jaar op moeten wachten, ik lag alvast plat van het lachen met deze website.
Welke campagne vinden jullie tot nu de meest geslaagde?

1 opmerking:

  1. man, wat een zalige link! op ons kan je rekemen. ronny hood... ik lag plat!
    hier nog niets supergrappig gezien eigenlijk. al vind ik het vlaams belang dat in brussel niet opkomt voor de vlaming maar voor alle (rechtgeaarde) brusselaars (met 2-talig verkiezingsdrukwerk!) wel redelijk lachwekkend

    BeantwoordenVerwijderen