woensdag 13 juni 2012

Logistiek probleem


Ik had een logistiek probleem.  Mijn looptoertje, dat passeerde de markt van Lokeren. Dat moest nu éénmaal wilde ik de minimumcriteria van de toer behouden: starten aan mijn deur, lopen in het park en 5 kilometer afleggen.
En nu ben ik wel een gemakkelijk mens, maar op vlak van looptoertjes ben ik weinig flexibel. Die markt dat is maar een probleem bij mooi weer. Als de markt vol staat met terrassen waar vadsige mannen zitten die graag vunzige dingen roepen naar lopers. Het was ook een beetje mijn schuld, volgens mijn broer, ik durfde namelijk al eens een shortje te dragen tot boven de knie.

Maar het begon mijn loopkarma te overheersen, dat gefluit. Mijn excusendatabank werd uitgebreid met 'Ik ga niet gaan lopen want ik wil niet over de markt lopen'.
En dat was de druppel. Ik deed het onverwachte en verlegde mijn loopparcours.

Ik ga nu lopen in de nieuwbouwwijk, zo een wijk waar er huizen staan zonder gordijnen omdat het geld op is. En ook de hagen zijn nog niet aangelegd of zeker nog niet volgroeid.
Jaja, de natuur dat is rustgevend en schoon, maar zo een nieuwbouwwijk, vind ik even rustgevend.
Ik dacht wat interieurinspiratie op te doen, maar dat valt serieus tegen, het geld zal echt op zijn.
Ik doe wel wat huishoudinspiratie op.
Een rommeltje dat het soms daar is in die huizen, manman, je houdt het niet voor mogelijk en die kinders, die mogen blijkbaar eten voor tv in nieuwbouwvilla's.

4 opmerkingen:

 1. Het is zelfs niet alleen een probleem op markten en bij terrasjesweer. Door het rookverbod, staan die gesticulerende mannen altijd buiten aan hun marginale cafeetjes. Ik moet altijd café de Piramide voorbij in Ledeberg als ik langs het water wil gaan joggen. Ambiance gegarandeerd!

  Bieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ook hier fluitende bierdrinkers...
  Van die nieuwbouwwijken is ook echt typisch. Een supermooie woning en dan geen gordijnen en oude meubels of in het slechtste geval, geen meubels...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier in de nieuwbouwwijk in 11 huizen hetzelfde IKEA-schilderij tegen de muur ... zou ik niet gezien hebben als er gordijnen hingen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad! Een BILLY kast ok, die kan je nog pimpen met je favoriete boeken. Maar die schilderijen, wie wil die nu?

  B.

  BeantwoordenVerwijderen