maandag 20 februari 2012

Cowboybotten

Een maat had nieuwe cowboybotten nodig en ik ben daar zot van, van zo'n botten. En die maat denkt dat ik een goeie smaak heb in botten. Dus ik mocht ze mee gaan kopen. 

We trokken daarvoor naar Rijsel. Superveel en schone botten in deze winkel. Boots van het Spaanse merk Sendra gevonden die ze speciaal voor het Rijselse winkeltje ontwerpen. We kregen er een sleutelhanger bij, wel een beetje raar. Doen cowboys hun paard op slot en doen die deuren open zonder die in te trappen? Teveel filmpjes gezien als kind, ik weet het. Ik was trouwens altijd de cowboy en mijn broer de indiaan. Ik ben ervan overtuigd dat dat iets wil zeggen, je voorkeur voor één van die twee. Misschien moet iemand dat eens onderzoeken in zijn thesis.


 
Anyway, als je er dan toch bent, in Rijsel, neem ook eens een kijkje in de oude beurs en in het Palais des Beaux Arts. En voor al uw Fnacgerief, Furet du nord is zeker ook de moeite.6 opmerkingen:

 1. Hoe zot kan je zijn? Naar het buitenland voor botten.

  Wij bezochten vorig jaar Rijsel en ik zag daar per toeval ook botten die nu de mijne zijn. Merk het verschil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben ook zot van sendrabotten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heb zelf ook verschillende paar boots
  heb sendra's, sancho's,...
  koop ze meestal op internet.
  vind boots met stompe neus en ringen aan zijkant ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zelf ook zot van botten, maar dan vooral goeie spitse cowboy botten, alleen spijtig dat er zo weinig mensen die dragen

  BeantwoordenVerwijderen