maandag 8 augustus 2011

Ideale camping

Ik denk eraan zelf een kampeerterreintje in te richten. Want een ideaal kampeerterrein dat heb ik nog niet gevonden. Op mijn kampeerterrein mag je het volgende verwachten:

-Op elke wc is een rol zacht wc-papier te vinden zodat er niemand moet rondsjokken met een rol wc-papier in zijn handen, wat ik echt geen zicht vind.

-Het dragen van een BH is verplicht indien u gezegend bent met een cupmaat B of groter, ook als u net uit uw nest komt en dringend naar de wc moet.

-Het over de camping flaneren in pyjama is niet verboden maar wordt ten sterkste afgeraden. Trainingsbroeken worden wel getolereerd op voorwaarde dat ze vooraf de goedkeuring kregen aan de receptie.

-Het is verboden om senseomachines, diepvriezers, satellietteevee's en dergelijke mee te brengen. Eigenlijk zijn caravans en mobilhomes met een bouwjaar na 1985 gewoon verboden. Alsook tenten die meer kostten dan 500 euro. Het betaalbewijs moet aan de kassa getoond worden.

-Ieder plaatsje is uitgerust met een klein bosje. Dit kan eventueel gebruikt worden als 'plasplaats' zodat u om drie uur 's nachts niet naar de wc moet sloffen als je teveel wijn gedronken hebt voor het slapengaan. 

-Ten allen tijde kan er gezorgd worden voor peuters die nog luider kunnen krijsen dan de uwe, zodat u niet met een rode kop vol schaamte moet rondlopen. Indien het gekrijs echter zo immens is dat hier extra kosten mee gepaard gaan, kunnen die worden doorgerekend. Dit zal echter in alle discretie gebeuren.

't Zal ergens in het zuiden van Frankrijk zijn, de Ardèche hoogstwaarschijnlijk. Ik laat het uw weten als het zover is en u welkom bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten