zaterdag 20 augustus 2011

Boekenbuit


Dit is de boekenbuit van de ruil van gisterenavond. We waren met 8 boekenwurmpjes. Het was een leuke editie, zo met al die boeken. Bij klerenswishings moet je passen, hier konden we gewoon blijven zitten, de mannen op een stoel, de vrouwen in de zetel.  

L. was heel content met het SAS survival boek, nu weet ze hoe ze het heimlich-manoeuver moet uitvoeren als ze zich alleen in een woud zou verslikken. Ze zoekt het best een afgezaagde boomstronk tot aan het middenrif, waar ze dan keihard tegenaan knalt. Of wanneer ze zich in een brandend gebouw bevindt, krijgt ze de raad er pas uit te springen als iets haar val kan breken, en ze krijgt er nog de waarschuwing bij best niet naast het ding te vallen. Het komt altijd van pas zo'n survivalboek. 

I. was ook tevreden met mijn 'Liefde van Don Jubilo' (Laura Esquivel). Ze kreeg er een gedroogd klavertje 4 bovenop. Na 6 jaar drogen per toeval teruggevonden. 
De stoere academicus J. had op het einde van de avond iets te veel chicklit verzameld om onopgemerkt de ruimte te verlaten. 
En M. die gaf met graagte 'Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus' weg. Na een relatiebreuk van haar ex gekregen: 'Dat je daar nog iets van kan leren!'
Het was een boeiende avond...

De overgebleven boeken gaan naar de oxfam bookshop. Iemand geïnteresseerd in 'The Shining' van Stephen King?


Elke maand nemen we een foto in de fotocabine.


6 opmerkingen:

 1. Het was een boeiende maar ook grappige avond. Voor herhaling vatbaar. Vanaf nu begin ik al mijn uitgeleende boeken te verzamelen zodat er weldra een nieuwe boekenswishing kan plaatsvinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die elementaire deeltjes probeer ik al lang eens te ontlenen. Good to know dus dat je een exemplaar hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. klinkt gezellig & nuttig die ruilavonden van je!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was een heel gezellige avond en ik heb nu weer duizenden bladzijden nieuw leesvoer. Ik ben trouwens al aan het lezen in mijn 'Don Jubilo'.
  I.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. klinkt als een geweldig initiatief. Mogen we van ideeën-pikkedief spelen?

  BeantwoordenVerwijderen