maandag 30 mei 2011

Blessureleed

Bijna geen blog vandaag wegens blessureleed. Een blessure aan de vinger wegens het tussen de autodeur steken van mijn eigen pink. Hoe dat gaat, je eigen vingers tussen de autodeur steken, dat zal ik niet verklappen, dat kan alleen ik.  Maar tijdens het fatale moment waren de ingrediënten stress, te laat, kinderen en schoolpoort aanwezig, en dat maakt het al iets begrijpelijker.

Mijn vinger zat ook daadwerkelijk vast, ik kon geen kant meer uit en moest aan een voorbijganger vragen me te bevrijden, gênant eigenlijk. Vervolgens vroeg ik aan meester P. een plakker, zo eentje die er moeilijk afgaat en zandbakbestendig is. 

Maar terug in de auto kleurde de zandbakbestendige plakker al helemaal rood en leek het me toch beter langs de dokter te gaan. En de dokter die vond het een 'lelijke vinger' en besloot hem dan maar nog lelijker te maken en een stuk van mijn nagel uit te trekken.
Dat had ik al eens gezien, nagels uittrekken... in horrorfilms. En nu snap ik ook waarom dit als foltertechniek gehanteerd wordt. Maar in horrorfilms hebben ze geen Dafalgan en hier wel, nog een geluk.

En nu zit ik dus met een ingepakte vinger en zal ik waarschijnlijk in een volgende blog schrijven over dingen die moeilijk gaan met een ingepakte rechterpink.

2 opmerkingen:

  1. Wat jij toch allemaal tegenkomt. Altijd weer stof voor een nieuw verhaal op de blog.
    Veel beterschap toegewenst aan de rechterpink!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ewel, vandaag heb ik me echt afgevraagd, hoe komt dat toch dat ik dat nu weer tegenkom. (En mijn ma vraagt zich dat ook vaak af)

    BeantwoordenVerwijderen