zondag 22 augustus 2010

Kabeldistributie

We zijn gecapituleerd. Het kon immers niet langer. Gisteren hebben we beslist dat we, net zoals de meerderheid van de Belgen kabeldistributie willen.

Het is niet zozeer dat ik behoefte heb aan rommelzenders als vtm, neen, met VRT en Canvas heb ik meer dan genoeg. Het is ook niet dat we het moe zijn om onbeweegbaar te moeten blijven zitten in onze zetel als we naar het nieuws kijken, al dan niet met een stuk metaal in onze hand omdat dat blijkbaar invloed had op die tv-stralen.

Neen, alles went uiteindelijk, en het had wel zijn charme om de Ronde van Vlaanderen rechtstaand te bekijken, elk  een stuk overgebleven verbouwingsmateriaal vasthoudend. Het is bovendien goed voor de conditie.

De echte reden voor deze beslissing is van esthetische aard. Nu onze living eindelijk een beetje gezellig wordt, is er geen plaats meer voor die lelijke antenne. Het deed mijn ogen te veel pijn om dat onding elke avond vanuit mijn gezellige zetel in mijn mooie living te moeten aanschouwen.

3 opmerkingen:

  1. Je kan nochtans ook minder opvallende digitale antennes kopen. Voor iets meer geld (+/- 70€) vind je al een hippe "design" antenne. Wij hebben een soort plat antennemodel uit de Mediamarkt, slechts 50€ en geen kat die doorheeft dat het een antenne is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat waren nogal eens tijden met die antenne... In de examens naar Roland Garros kijken en omwille van het ruis, er geen benul van hebben waar de bal zich bevindt , maar dan toch blijven kijken met als enige richtlijn het nerveuze commentaar van Sabine Appelmans...
    Zalig was dat!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @aardbei tprobleem is dat ik in lokeren woon en lokeren is een plaatsje in vlaanderen dat ergens tussen twee masten ligt en dus super slechte ontvangst heeft. Enkel lelijke, megagrote antennes van één bepaald merk werken, op voorwaarde dat je er nog een lelijk stuk metaal bovenop vastbindt. Tjah, Lokeren... tis er zo schoon wonen anders.

    BeantwoordenVerwijderen