dinsdag 10 juni 2014

Brief aan ouders van dochters

Beste ouders van dochters

zou het leven voor ons niet makkelijker zijn als we wat afspraken maakten? 

Ik wil de eerste gerust lanceren. Laat ons afspraken maken over wat leuke liedjes zijn voor 8-jarigen. K3 bijvoorbeeld, daar is niets mis mee. OK, voor de canvas-kijkende ouder gaat er waarschijnlijk niets boven kapitein Winokio of Klara voor Kids.  Als het nodig is, wil Ik ook zelf wel inspanningen doen om mijn kinderen  te verplichten loos te gaan op één of andere opera van Wagner. Maar laat ons dan vooral afspreken welke liedjes NIET mooi zijn. 

Kunnen we het erover eens zijn dat kinderen van 8 jaar al lang in hun bed  liggen als de begin-tune van Thuis door de living galmt. Dat bespaart ons toch veel gedoe, geen gezeur over Anneke en Mieke die daar wel naar mogen kijken, maar gewoon, kinders in hun bed en... rust.

Laten we ook afspreken dat al die liedjes die op andere posten dan Ketnet gedraaid worden, voorlopig echt geen meerwaarde vormen. Mocht er dan ooit eens een dansje moeten geoefend worden voor één of ander vrij podium mag u van mij gerust gratis en voor niets de Ketnet-cd lenen.


En laat ons vooral afspreken dat we dan niet met onze kinders youtube afschuimen op zoek naar de danspasjes van Nicki Minaj. Want lieve ouders, 8 jaar geleden zaten ze nog in onze buik, dus zijn 8-jarigen toch nog kleine meisjes, niet?

Oordeelt u zelf en sluit alvast u 7-jarige dochters op, want het einde is nabij.

4 opmerkingen:

  1. Ik vond die schoenen anders wel mooi, niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kheb ze gemist, en kzie het niet zitten nog eens dat filmpje op te zetten

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mohow nu heeft Maren het ook gezien en ze vindt het mooi, begrijp wat je bedoelt :( Adel

    BeantwoordenVerwijderen