zondag 3 maart 2013

Op café

Op café gaan is tof, in mijn geval zelfs noodzakelijk om gelukkig door het leven te gaan. Maar het heeft een beetje nadelen, zeker als je zoals mij besloten hebt kinders erbij te nemen en Gent in te ruilen voor Lokeren.
Op café gaan betekent dus een babysit nemen en vooral een babysit betalen maar erger is dat ik er steeds op moet letten de laatste trein terug naar huis te nemen. Het alternatief is immers spuitwater drinken,  en een spuitwater op café, dat smaakt niet.
Maar vrijdag deed ik het eens anders, en ging ik overdag op café. Alleen maar voordelen, zonder de nadelen. Kinders zitten overdag immers braaf op school en dat is gratis hier. En de trein nemen om 18 uur bleek geen probleem, gezien ik dan al 9 uur aan het uitgaan was.
Voor u me verdenkt vrienden te hebben gemaakt in het stationsbuffet en om 9 uur 's morgens al aan de Duvels te zitten, moet ik misschien wel vermelden dat het een speciale dag was. De dag dat B trouwde met zijn lieve C. Als dat om 9u in het stadhuis is van Gent, betekent dat dat je daar zeker om 9h30 terug buiten staat en om 9h40 al met je eerste glas champagne in de hand kunt staan.

Op B en C en op het nieuwe concept... uitgaan overdag! Nu nog op zoek naar cafématen. 

8 opmerkingen:

 1. Misschien had je je maar beter laten steriliseren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey anoniem. Ik wou even zeggen dat je deze blog echt niet moet lezen hoor. kzou zelfs zeggen, het is zo een schoon weer buiten, het verontrust me dat je op deze schone dag echt niets beters te doen hebt dan deze blog te lezen en zure commentaar achter te laten.

   Verwijderen
 2. Goed idee, ik ga nu een toertje doen met mijn cabrio, zaligggggg

  BeantwoordenVerwijderen
 3. PS. en als je wil dat men geen "commentaar" mag geven dan moet je deze zever maar niet openbaar publiceren....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk mag je commentaar geven, anders hadden we het anoniem posten al lang verboden of delete ik gewoon je commentaren. Vrije mening voor iedereen.

  Het lijkt me gewoon wat zielig dat iemand zich zo hard verveelt dat die dan maar zever op internet gaat lezen.


  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook fijn te lezen hoe de "anderen" denken, schrijven, kritiek geven, aan bangmakerij doen, vernielen .... En mij vervelen? Neen, zeker en vast niet. Ik heb de indruk dat je wel ook niet een van de hardwerkende Vlamingen bent....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'ik heb de indruk dat je wel ook niet een van de hardwerkende Vlamingen bent'

   Nu doe je me eens luidop lachen sè op deze zonnige dag.

   Verwijderen