donderdag 5 juli 2012

Dingen die me doen wenen

Ieder jaar, zo begin juli voel ik me altijd even ongemakkelijk. Het is elk jaar opnieuw een beetje zoeken naar de oorzaak van de ongemakkelijkheid, maar ik heb het weer ontdekt. Het is die belastingsaangifte.
Op zich weet ik dat het invullen van dat ding dit jaar wel moet meevallen, ik doe al drie jaar lang dezelfde job, heb geen kinders of een huis gekocht in 2011 en Elio heeft die zonnepanelen-aftrek afgevoerd.

Maar ik geraak niet aan het invullen, mijn mac en dat identiteitslezersbakje die willen elkaar maar niet als vrienden erkennen.  Ik heb ondertussen al heel het internet afgezocht maar een oplossing voor dit probleem, maar ik word er zowaar nog ongelukkiger van. Het gaat dan over installeren van programma's en zoeken naar 'addons' . En als ik in dergelijke contexten woorden hoor waar ik nog nooit van gehoord heb, heb ik altijd zin om te wenen.

Maar vandaag werd ik opeens weer erg gelukkig want het probleem heeft zichzelf opgelost. Ik kan helemaal geen belastingsaangifte invullen. Ik heb geen identiteitskaart, de dief moet het klusje maar doen dit jaar.

3 opmerkingen:

  1. Dat vind ik wel een hele originele oplossing... Maar ben je niet bang dat de dief je nogmaals laat bloeden....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja rianne, ik ben heel goed in korte-termijn oplossingen, maakt het leven soms makkelijker.

    BeantwoordenVerwijderen