donderdag 5 april 2012

Ei


Het is weer zover, ik zit weer in de jaarlijkse verdikkingsfase. Oké, misschien moet ik niet zagen, ik ben gezegend met een metabolisme dat me toestaat te eten als een grote vent zonder daar echt schade van te ondervinden. Maar toch, elk jaar opnieuw is het Pasen en wordt dat voorafgegaan door een periode van chocolade-eitjes aan de kassa die smeken om te worden meegenomen. Je kent ze wel, ik ben geen merkenmadam maar ze zijn wit en paars en ideaal om zo om de 10 minuten ééntje ervan in je mond te steken.  En om de één of andere reden ondervind ik daar wel schade van, elk jaar in april moet ik noodgedwongen een nieuwe jeans kopen. Met een beetje chance keert het tij maar daar gaat toch de nodige ambetantigheid mee gepaard.
En op de koop toe wordt dat paasgebeuren nu gecombineerd met de jaarlijkse eet/skivakantie.  Tijd voor de grote middelen dus, zijnde... de tien kilometer van Gent.

Ik heb nu éénmaal een doel nodig en het lijkt me wel logisch dat paaseitjesvet er afgelopen kan worden, zeker als ik dat noodgedwongen elke week minstens twee keer zal moeten doen.
Gent, here I come.

4 opmerkingen:

 1. cool !
  wil wel mee trainen (af en toe)
  charlie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met trainen. Ik probeer heel dapper van de eitjes af te blijven (met wisselend succes)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha! Sorry dat ik met uw miserie lach maar het is van herkenbaarheid. Tijdens skiverlof at ik enkel tartiflette en vettige bergenworst. Daarnaast zijn er de paaseikes die ik overal gratis krijg. Bijgevolg koop ik mij zaterdag ook een nieuwe jeans :-) O en ik ben van plan de 5 km te lopen. 10: zotjes jong!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die broek van de vorige jaren, die gaat wel terug passen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen